Vi är Asto Nails och

Naglar är vår passion!

AstoNails är en del av Astomed Klinikutrustning Sverige AB, en av Nordens största leverantör av produkter och maskiner till skönhetskliniker. Tillsammans med Astomed har vi (Rita, Hanna, Kat med flera) startat AstoNails för att bredda utbudet av produkter och fokusera på nagelsalonger. På astonails.se vill vi kunna erbjuda allt som du behöver på din nagelsalong, oavsett om du är nystartad, etablerad eller vill utbilda dig till nagelterapeut.

På AstoNails säljer vi högkvalitativa nagelprodukter som är utvecklade och framtagna i Europa. Vi erbjuder produkter från kända varumärken som Victoria Vynn och Pronails samt det nya varumärket Get Nails.

Vi erbjuder även olika typer av utbildningar. Vår utbildare Rita Kamil har 16 års erfarenhet och håller i grundutbildningar och workshops med produkter från Get Nails, ett helt nytt varumärke i Sverige som är extremt populärt i Östeuropa där nageltrenden en gång i tiden startade.

Vi hoppas att du hittar det du letar efter här i vår butik, annars är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor!

08 410 77 900
kontakt@astomed.se